Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymagania:
13 Lat
Mikrofon
Imie:
Serial:
UID:
Dlaczego PSP?:
Dlaczego akurat ty?:
Cos o Sobie:
Opisz swój charakter:
Imie:Dawid
Lat:13
UID:85
Dlaczego PSP?:Bardzo Lubie Gasic itp i jeździc na Wypadki
Dlaczego akurat ty?Jestem Ogarnięty.Umiem wszystko W PSP
Coś o sobie:Lubie Grac w piłke.I interesuje Piłką nożną Dużo spędzam przed kompem
Opisz swój charakter:Jestem Ambitny.Nie Przekliam.Jestem wyrozumiały
Serial:B7FB28647F781E8A5C79E304B2DE5343
Serial na końcu bo zapomniałem
Dostajesz się do frakcji, zapraszam na team speaka kanal serwerowy
Mam kicka ?
Imie: Jakub
Serial: C2A26670C51B4C459613291B293F18B2
UID: 270
Dlaczego PSP?: PSP to moja ulubiona frakcja znam się na niej bo testowali mnie i większość zdawałem znam się bo byłem w realnym życiu w OSP więc z tego też coś znam grałem w akcjach RP takie jak samobójstwo , wypadek lub pożar więc myślę że się nadam.
Dlaczego akurat ty?: Ponieważ znam się i to bardzo dobrze na PSP byłem w OSP w realu jak to wspominałem wyżej bardzo dobrze znam się na tym więc nadam się i spisze się bardzo dobrze jak to wspominałem to brałem udział w akcjach RP ale nie chce mi się wymieniać ich od nowa mam nadzieje że się dostane.
Cos o Sobie: Mam na imię Jakub mam 11lat wiem że nie spełniam wymagań ale się nie poddaje lubię grać w serwery społeczności mta oraz gry takie jak Gta , Watch Dogs , The-amazing Spider Man i gry akcji .
Opisz swój charakter: Jestem miły dobry i lubię pomagać graczom nie wyzywam ani nie przeklinam ale czasami mogę coś powiedzieć gdy naprawdę się wkurzę nie używam żadnych wulgarnych słów oraz każdemu pomogę gdy ktoś będzie tego potrzebował.
Imie: Wiktor
Serial: 5CA298ED5067239A8D9100FD34463C52
UID: 1128
Dlaczego PSP?:Kocham i interesuję się PSP od około 1,5 roku jest to the best.
Dlaczego akurat ty?:Jak wyżej wspomniałem doświadczenie. Jestem miły, znam się całkiem dobrze na PSP.
Cos o Sobie: Jestem Wiktor mam 13 lat uwielbiam Policję i Straż Pożarną.Interesuję się tematem PSP około półtora roku. Mam całkiem spoko LVL ortografii, i nie przeklinam.
Opisz swój charakter: Jestem miły, pomocy , i doświadczony. Lubię pomagać.
Pozdrawiam PolskiHaski.
Ostatnio edytowany przez PolskiHaski (2017-09-28 17:11:44)
Strony: 1